Neem direct contact op

Ontdek jezelf in de Twentse natuur

Dagelijks minstens een half uurtje lopen, daar kan geen pil tegenop. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je altijd met iemand samen loopt.

Hoe vaak hoor je wel niet; ‘Na een frisse wandeling kan je er weer tegen!’ of ‘Ga even wandelen dan kan je, je hoofd even helemaal leegmaken.’

Wandelaars zijn opgewekter en hun geheugen functioneert beter.

Wandelen helpt

...tegen depressie

Wandelen werkt tegen stress en depressieve klachten en angststoornissen nemen met bijna de helft af.

...voor de nachtrust

Wandelen is ook goed voor de biologische klok, waardoor in- en doorslapen beter lukken. Ook de kwaliteit van de slaap verbetert.

…voor een betere concentratie

Je kan buiten helderder denken dan binnen. De meeste ideeën doe je ook op wanneer je beweging bent.

…en

Voor heel veel dingen meer!

Wanneer je googelt of wetenschappers aan het woord zal laten, over dit onderwerp, zal dit alleen maar bevestigd worden. Wandelen is beter dan binnen zitten.

Als coach ben ik in gesprek met mensen die met bepaalde vraagstukken zitten. Die graag antwoorden willen vinden op hun vragen. Waarom zouden we dat dan aan een tafel of in een kantooromgeving doen? We gaan gewoon naar buiten. Twente leent zich hier bij uitstek voor. Ik wandel veel in het Springendal en dat doe ik ook graag met jou. Als het kan coach ik graag in de buitenlucht. Dit geeft vaak een nog beter resultaat.

afbeelding