Neem direct contact op

Wij helpen jou te kiezen vanuit je hart!

Ergonad B.V. helpt jou je richting te bepalen en je doelen te verwezenlijken. Onze hulp is gericht op mensen die gaan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bijvoorbeeld als je van baan wilt veranderen, een eigen bedrijf wilt opstarten of een bewuste studiekeuze wilt maken. Bij zo’n veranderingsproces spelen vaak veel vragen en twijfels. Je zelfvertrouwen moet groeien.

Wij helpen je leren jouw hart te volgen. En natuurlijk je verstand te gebruiken. Zodat je vanuit je eigen gevoel de regie pakt over jouw toekomst. Dat is ons doel. Wij coachen, trainen en adviseren jou bij dit proces. Wij bieden (loopbaan-/life-/wandel)coaching, diverse vormen van begeleiding, workshops, assessments en studie- en beroepskeuzeadvies. Altijd effectief, nuchter en doelgericht.

afbeelding

Erik Dam is een professioneel, erkend coach en Register Loopbaanprofessional met veel ervaring bij het begeleiden van mensen in veranderprocessen. In 2004 heeft hij Ergonad opgericht.

‘Verbinding met de ander telt voor mij. Mijn drijfveer is er zijn voor mensen en hen leren zelf gerichte keuzes te maken. Mijn aanpak is nuchter; ik sta met beide voeten in de Twentse grond.’

‘Door mijn intuïtie te volgen, door mijn brede kennis van coachmethodieken en door mijn werk- én levenservaring, zie ik snel wat iemand in zijn mars heeft. Waar kwaliteiten liggen en wat valkuilen zijn. De wensen en doelstellingen die iemand heeft bepalen mijn aanpak. Want iedere vorm van begeleiding is maatwerk. Daarom start ik altijd met een geheel vrijblijvend gesprek.’

“De gesprekken waren persoonlijk en to-the-point. Vol houvast en vertrouwen koos ik mijn studie.”

- Wessel Visschedijk Bekijk alle ervaringen