Neem direct contact op

Studie- en beroepskeuzeadvies

Het kiezen van een studie of beroep is niet altijd eenvoudig. Toch is het erg belangrijk, want je wilt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Studie- en beroepskeuzeadvies maakt inzichtelijk welke studies en beroepen het beste aansluiten op jouw interesses en competenties. Zo krijg je een helder beeld over jezelf en kun je vol vertrouwen werken aan de toekomst.

Ergonad geeft al jarenlang advies op het gebied van studie- en beroepskeuze. Onze ervaren coaches onderscheiden zich door een maatwerk aanpak met veel aandacht voor het individu. Daarnaast richten wij ons niet zozeer op jouw tekortkomingen, maar vooral op je unieke kwaliteiten. Door out of the box te denken, komen we altijd tot een waardevol advies waar jij mee verder kunt.

afbeelding

Waarom studie- en beroepskeuzeadvies?

Met de keuze voor een studie leg je de basis voor het beroep dat je gaat uitoefenen. Dit bepaalt vervolgens weer hoe je een groot deel van je leven invult. Het is daarom essentieel om op dit vlak vroegtijdig de juiste richting in te slaan. Dat begint met wat je gaat studeren, maar kan in een later stadium ook gaan om de baan die je kiest of het bedrijf dat je zelf opricht.

Bij Ergonad geven we studie- en beroepskeuzeadvies dat niet alleen van onschatbare waarde is voor jouw geluk en werkplezier, maar ook voor je fysieke, mentale en emotionele balans in de toekomst. Op basis van coachingsgesprekken, een persoonlijkheidsanalyse en een beroepskeuzeonderzoek krijg je snel inzicht in de studie of het beroep dat het beste bij je past.

Pak de regie over je toekomst

Advies op het gebied van studie- en beroepskeuze is op meerdere plekken te verkrijgen. Wel zijn er de nodige verschillen in werkwijze. Zo werkt Ergonad in tegenstelling tot andere partijen niet in groepen, maar leveren we altijd 1-op-1 maatwerk. Ook durven we buiten de gebaande paden te denken om jou te helpen je richting te bepalen en je persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Fijn om te weten is dat je bij ons advies krijgt van een ervaren coach, die een intuïtieve aanpak combineert met een brede kennis van coachingsmethodieken. Hierdoor krijg je niets opgelegd, maar leer je om je eigen hart te volgen en de regie te pakken over je toekomst. Door onze Twentse wortels zijn wij sterk verankerd in de regio en ben je verzekerd van een nuchtere aanpak.

Meer weten over studie- en beroepskeuzeadvies?

Wil jij zo snel mogelijk stappen zetten in je persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is studie- en beroepskeuzeadvies van Ergonad de eerste stap in de juiste richting. Wij begeleiden jou van A tot Z in dit belangrijke proces en nemen jouw wensen en doelstellingen als uitgangspunt. Zo kun jij vol zelfvertrouwen beginnen aan je nieuwe studie of beroep.

Wil je meer weten over het studie- en beroepskeuzeadvies dat wij geven? Wij geloven in de kracht van maatwerk begeleiding en starten daarom altijd met een vrijblijvend gesprek. Dat kan als je wilt ook bij jou thuis. Bel ons direct op 06 516 951 68 of stuur een mailtje naar info@ergonad.nl. Graag spreken we met je af om de mogelijkheden door te nemen.