Neem direct contact op

Werken aan re-integratie

In opdracht van het UWV verzorgt Erik Dam van Ergonad B.V. al jarenlang succesvol bemiddelingstrajecten, dit doet hij samen met zijn samenwerkingspartners Andrieza Schreurs van AS-Coaching, Astrid den Haan van den Haan Loopbaancoaching, Jan Ballast van Ballast Personeelsdiensten, Roosmarijn Homan-Pezie, Nanda Bokel van Njij en Alberto Tiehuis van Symion Coöperatie.

Als ervaren loopbaancoaches met een groot netwerk in de regio begeleiden wij mensen met een ZW-uitkering, een WIA-uitkering of Wajong-uitkering bij de volgende trajecten:

Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, empowerment, loopbaancoaching, sollicitatietraining, LinkedIn, netwerken, arbeidsmarktkennis, regelingen en subsidies. Onze doelgroep is breed: van mensen met een LBO-/MBO-achtergrond tot hoogopgeleiden, van jongeren tot 50-plussers.

Wat wij doen?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek - als je wilt bij jou thuis - nemen we je UWV Werkplan door, maken we daarover afspraken en bekijken we jouw wensen, mogelijkheden, kwaliteiten en interesses. We gaan direct aan de slag met coaching en begeleiding.
Met persoonlijke aandacht werken we aan een goed resultaat. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld bij sollicitatieactiviteiten, bemiddelen we mensen met beperkingen naar werk en begeleiden we mensen naar zelfstandig ondernemerschap. Bij dit alles maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk.

afbeelding

Werkfit maken

De stap naar de arbeidsmarkt is nog te groot. Hoe pak je dit aan? Welk beroep of functie past bij jou? Wij ondersteunen jou bij je volgende stap!

Hoe doen we dit?

 • Verbeteren van de persoonlijke effectiviteit
 • Empowerment
 • Assertiviteit
 • Kijken naar kwaliteiten
 • Versterken mentale kracht
 • Accepteren van beperkingen

Versterken werknemersvaardigheden

 • Het zorgen voor ritme en structuur
 • Balans werk en privé
 • Het opdoen van arbeidsritme

Wat is je arbeidsmarktpositie?

 • Loopbaancoaching
 • Beroepskeuze (evt. met hulp van de ‘Loopbaanverkenner’)
 • Inzicht in drijfveren en interesses
 • Netwerken

Naar werk

Je bent klaar voor de arbeidsmarkt. Je wilt hulp bij de zoektocht naar een andere baan. Misschien heb je ook ons traject Werkfit doorlopen. Met ons uitgebreide netwerk in diverse branches benaderen wij werkgevers actief. Samen zoeken we naar een nieuwe en passende baan voor jou.

 1. Netwerken. Dat is belangrijk in het vinden van een nieuwe baan. Zo’n 70% van de vacatures wordt ingevuld via netwerken. Hier besteden we veel aandacht aan. Je brengt je eigen netwerk in kaart en gaat hier actief mee aan de slag. Natuurlijk met onze hulp.
 2. Solliciteren en presentatie. Een goed cv en een aansprekende sollicitatiebrief zijn onmisbaar. Met behulp van onze formats en voorbeeldbrieven maak een cv en brief op maat. Heb je een sollicitatiegesprek? Wij helpen bij je voorbereiding. Alles voor jouw succes!
 3. Solliciteren via LinkedIn. LinkedIn is belangrijk bij het veroveren van een nieuwe baan. Daarbij telt dat je een aansprekend profiel zodat helder is wat jij zoekt. Wij ondersteunen je bij het maken van een LinkedIn profiel en adviseren je over de mogelijkheden van LinkedIn.
 4. Arbeidsmarktoriëntatie. In de zoektocht naar een passende functie is het van belang om te weten waar je geschikte vacatures vindt. Welke zoekkanalen gebruik je? Hoe kom je meer te weten over de functie en/of het bedrijf waar je solliciteert?