Neem direct contact op

Ontwikkeladvies

Het is belangrijk om energie en voldoening uit je werk te halen. Is dat niet meer het geval of heb je twijfels over de toekomst? Het juiste ontwikkeladvies zorgt dat je jezelf kunt doorontwikkelen op basis van de kansen in de huidige arbeidsmarkt. In een ontwikkeladviestraject ontdek je hoe jij je talenten nu en later optimaal kunt benutten voor een werkleven boordevol plezier en uitdaging.

afbeelding

Waarom ontwikkeladviezen?

Geluk in je werk is niet vanzelfsprekend. De keuze voor een loopbaan maak je immers al op jonge leeftijd, terwijl je je eigen toekomstige ontwikkeling dan soms lastig kunt voorzien. Hierdoor kan het zijn dat je op latere leeftijd in je baan iets mist of zelfs met tegenzin naar je werk gaat. In dat geval kan ontwikkeladvies helpen om de juiste richting in je carrière weer te hervinden.

Door ontwikkeladviezen op maat krijg je een beter beeld van je eigen interesses en competenties. Je ontdekt niet alleen wat je grootste talenten zijn, maar vooral ook waar je hart ligt. Deze zaken zijn zelf vaak moeilijk te doorgronden als je reeds een bepaalde weg op de arbeidsmarkt bent ingeslagen. Een ontwikkeladviestraject helpt en brengt je dichterbij je intrinsieke motivaties.

Ontwikkeladviestraject: wat kun je verwachten?

In een ontwikkeladviestraject doorloop je meerdere stappen richting je nieuwe toekomstplannen. Tools die Ergonad hierbij inzet zijn bijvoorbeeld een persoonlijkheidsanalyse, coachingsgesprekken en een beroepskeuzeonderzoek. Wij geven bewust individueel ontwikkeladvies op maat en werken daarom niet met grotere groepen.

In onze visie is het cruciaal om in ontwikkeladviezen out of the box te durven denken. Wij leggen de nadruk dan ook niet op jouw tekortkomingen, maar redeneren juist vanuit je kracht. Onze coaches zijn daarnaast minimaal 50 jaar en beschikken hierdoor over jarenlange ervaring. Ook kunnen ze zich goed verplaatsen in jouw situatie als je in de huidige arbeidsmarkt een carrièreswitch wilt maken.

Meer weten over ontwikkeladvies?

Sta jij te popelen om je persoonlijke groei en loopbaan een boost te geven? Maak dan gebruik van het maatwerk ontwikkeladvies van Ergonad en hervind het plezier in je werkende leven. In nauw overleg met jou kijken we gericht welke kansen in de arbeidsmarkt er liggen en op welke vlakken jij jezelf kunt verbeteren om ze te grijpen.

Voor een ontwikkeladviestraject is geregeld subsidie beschikbaar. Graag informeren wij je in een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek verder over de mogelijkheden en kosten. Dit kan bij jou thuis of op een andere locatie. Meer weten? Bel ons dan op 06 516 951 68 of mail naar info@ergonad.nl.