Neem direct contact op

Loopbaancoach

Ben je op zoek naar een baan, mis je uitdaging in je huidige werk of overweeg je een carrièreswitch? Een loopbaancoach helpt jou om de knoop door te hakken en een nieuwe loopbaan te kiezen vanuit je intrinsieke wensen en verlangens. Loopbaancoaching is dan ook de ideale stap als je meer inzicht wilt krijgen in de beroepen die het beste aansluiten op jouw vaardigheden en interesses.

afbeelding

Waarom een coach voor je loopbaan?

Een coach voor het kiezen van je loopbaan is eigenlijk heel logisch. Je wilt je tijd immers zo plezierig mogelijk invullen, maar een groot deel ervan breng je door op je werk. Een verkeerde keuze op de arbeidsmarkt kan ervoor zorgen dat je je niet thuisvoelt in een bepaalde branche of je niet meer voldoende voelt uitgedaagd. Loopbaancoaching kan dit voorkomen.

Een loopbaancoach helpt jou om je persoonlijke en professionele drijfveren te ontdekken, net als je vaardigheden, interesses en competenties. Hierdoor leer jij welke banen het beste aansluiten op jouw unieke persoonlijkheid en de ontwikkeling die je hierin wilt doormaken. Aan de hand van individuele gesprekken en onderzoeken krijg je een advies op maat.

Wat zijn de kosten voor loopbaancoaching?

Bij Ergonad zien we iedere vorm van begeleiding als maatwerk. De kosten voor loopbaancoaching zijn dan ook afhankelijk van jouw unieke situatie en behoeften. Goed om te weten is dat er vaak mogelijkheden zijn voor subsidie, die wij voor je kunnen aanvragen. Wij denken hierin altijd met je mee en zetten graag een stapje extra om bij te kunnen dragen aan jouw toekomst.

Bijzonder aan Ergonad zijn de sterke binding met de regio en de langjarige ervaring van de coaches. Wij onderscheiden ons met een no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een brede expertise en die de focus legt op het benutten van jouw belangrijkste competenties. Werken doe je immers niet alleen om geld te verdienen, maar ook om je eigen kwaliteiten ten volle te benutten.

Maak kennis met je loopbaancoach!

Kun je niet wachten om je werkplezier te (her)vinden en de regie te pakken over je toekomst? Laat je dan begeleiden door een betrokken loopbaancoach van Ergonad. Wij helpen jou om je hart te volgen en doelgericht te bouwen aan je gedroomde toekomst. Van onze loopbaancoaching heb je tot in lengte van jaren – en waarschijnlijk zelfs de rest van je leven – profijt.

Wil je meer informatie over de kosten en mogelijkheden van loopbaancoaching? Onze loopbaancoach gaat graag persoonlijk met jou in gesprek. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kan indien gewenst bij jou thuis plaatsvinden. Bel direct naar 06 516 951 68 of mail ons op info@ergonad.nl. We spreken je graag snel!